Velkommen til Mekonomen | Vestauto ApS – autoværksted, udlejning & bilforhandler

Vi er dit lokale bilcenter på Vestegnen

 

Vestauto er et stort og professionel automobilcenter centralt beliggende på Roskildevej i Albertslund med gode tilkørselsforhold. Vi har været i autobranchen siden starten i 1987. Vi handler med brugte men velholdte biler og udfører service og reparation af alle bilmærker og har faglig kompetence og udstyr til at håndtere den mest avancerede teknologi. Vores værksted har det sidste nye tekniske udstyr til rådighed og følger altid bilfabrikkernes anvisninger, således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden. Endvidere har vi udlejning af både personbiler og varebiler.

Forsikringsskader & havari

Husk at du ved forsikringsskader eller havari oftest selv kan bestemme hvilket værksted din bil skal repareres på. Dette gælder også selvom forsikringsselskabet eller bugseringsselskabet har en særaftale med bestemte værksteder. Du kan trygt lade os tage hånd om din bil hvis noget skulle gå galt, eller hvis du blot ønsker at få serviceret bilen.

At få sin bil på værksted er en tillidssag - ikke mindst når regningen skal betales!

Bilsalg

Vi handler med alle typer biler og alle mærker af både personbiler og varebiler. Vi har biler lige fra ca. 10.000 og op til 150.000 kr. Alle vores biler er efterprøvet og i en god stand til en attraktiv pris. Vi har altid mellem 30 og 40 salgsklar biler og varebiler på lager.

Vi beskæftiger veluddannede medarbejdere, der står parat med ekspert viden, hvad enten det drejer sig om salg af brugte biler eller reparation & service på vores mekanisk- og pladeværksted.

Tryghed & garanti

At købe brugt bil er en tillidssag, derfor sætter vi garanti og kundeservice i højsædet. Vi lever op til købelovens krav og følger retningslinierne fra forbrugernævnet forbrug.dk.

Herudover er vi medlem af Mekonomen Autoteknik autoteknik.dk  og kan derfor tilbyde hele 3 års garanti på reservedele. Vi er ligeledes medlem af AutoBranchen Danmark autobranchendanmark.dk - din sikkerhed for seriøsitet, kvalitet og tillid.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Køb + salg + bytte -  alle typer
Vi køber og sælger alle typer biler og varebiler - og vi hjælper dig gerne med at finde din ønskebil.
Kig ind i vores forretning og se vores udvalg, og skulle du ikke finde det, du søger, så tag en snak med os. Vi vil gøre, hvad der er muligt for at opfylde dine ønsker, og i øvrigt på alle måder give dig en personlig rådgivning og betjening.

Vi har biler til alle - lige fra førstegangskøberen til den modne bilist.

Forsikring

Som medlem af DAF, kan vi tilbyde en attraktiv forsikring af din bil - uanset om du er nybilist eller rutineret elitebilist.

 

Kommissionssalg

Hvis du gerne vil sælge din bil uden at miste for mange penge ved salget så kan vi sælge din bil i kommission til en top pris. Vi har gennem tiderne solgt mange biler i kommission og med stor succes.

Kig forbi til en kop kaffe og en snak om hvordan vi sælger din på kortest tid og til en høj pris.

Finansiering både ved køb og reparation - til en lav rente

Har du brug for en finansiering til at enten købe en af vores biler eller mangler du penge til reparation så kan vi hjælpe både med eller uden udbetaling. Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber og kan tilbyde lån til nogen af markeds laveste renter og bedste vilkår. Ønsker du at få bilen finansieret så ring eller kig forbi det er ganske enkelt og hurtigt.

Background Image

Header Color

:

Content Color

: