Om os

Velkommen til Mekonomen | Vestauto | Albertslund – autoværksted, udlejning & bilforhandler
Vi er dit lokale bilcenter på Vestegnen og tilbyder samme kvalitet & service som de store bilhuse - bare til mindre pris

Vi er et stort og professionelt autocenter centralt beliggende på Roskildevej i Albertslund. Vi har været i autobranchen siden 1987. Vi handler med brugte velholdte person- og varebiler og udfører service og reparation på alle biler uanset bilmærker. Vi har den faglige kompetence og udstyr til at håndtere den nyeste avancerede teknologi. Vi følger altid bilfabrikkernes anvisninger, således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden. Endvidere har vi udlejning af både person- og varebiler både til private og erhverv.

Forsikringsskader & havari
Husk at du ved forsikringsskader eller havari oftest selv kan bestemme hvilket værksted din bil skal repareres på. Dette gælder også selvom dit forsikringsselskab eller bugseringsselskab har en særaftale med bestemte værksteder. Du kan trygt lade os tage hånd om din bil hvis noget skulle gå galt, eller hvis du blot ønsker at få bilen serviceret.

At få sin bil på værksted er en tillidssag - ikke mindst når regningen skal betales!

Bilsalg
Vi handler med alle typer og mærker af både person- og varebiler. Vi har biler lige fra ca. 20.000 og op til ca. 450.000 kr. Vores biler er efterprøvet og i en god stand til en attraktiv pris. Vi har altid mellem 40 og 50 salgsklare biler på lager.

Tryghed & garanti
At købe brugt bil er en tillidssag, derfor sætter vi garanti og kundeservice i højsædet. Vi lever op til købelovens krav og følger retningslinjerne fra forbrugernævnet forbrug.dk.

Herudover er vi medlem af Mekonomen Autoteknik og kan derfor tilbyde hele 3 års garanti på reservedele.

Vi er ligeledes medlem af AutoBranchen Danmark - din sikkerhed for seriøsitet, kvalitet og tillid.

Køb + salg + bytte -  alle typer
Vi køber og sælger alle typer biler og varebiler - og vi hjælper dig gerne med at finde din ønskebil.
Kig ind i vores forretning og se vores udvalg, og skulle du ikke finde det, du søger, så tag en snak med os. Vi vil gøre, hvad der er muligt for at opfylde dine ønsker, og i øvrigt på alle måder give dig en personlig rådgivning og betjening.

Vi har biler til alle - lige fra førstegangskøberen til den modne bilist.

Forsikring
Som medlem af AutoBranchen Danmark, kan vi tilbyde en attraktiv forsikring af din bil - uanset om du er nybilist eller rutineret elitebilist.

Kommissionssalg
Hvis du gerne vil sælge din bil uden at miste for mange penge ved salget så kan vi sælge din bil i kommission til en top pris. Vi har gennem tiderne solgt mange biler i kommission og med stor succes.

Kig forbi til en kop kaffe og en snak om hvordan vi sælger din på kortest tid og til en høj pris.

Finansiering både ved køb og reparation - til en lav rente
Har du brug for en finansiering til at enten købe en af vores biler eller mangler du penge til reparation så kan vi hjælpe, både med eller uden udbetaling. Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber og kan tilbyde lån til gode vilkår. Ønsker du at få bilen finansieret så ring eller kig forbi det er ganske enkelt og hurtigt.

Vi ses hos Mekonomen | Vestauto | Albertslund